058 216 9556

  /  Projecten  /  Kollum: Van Riniastraat

Kollum: Van Riniastraat

Woont u op de Van Rinistraat in Kollum? Bekijk hier welke werkzaamheden wij zullen uitvoeren. Let op: het belang van een renovatie van de keuken wordt per woning beoordeeld. Dit geldt ook voor de spouwmuurisolatie. 

Keuken renovatie

Wij vragen u de keuken leeg te maken en kasten en/of accessoires zoveel mogelijk op te ruimen. Buiten staat een container waarin dozen kunnen worden opgeslagen tijdens de werkzaamheden. Geven we uw keuken een volledige opknapbeurt? Dan zorgen wij voor een tijdelijke kookvoorziening.

Vloeren vervangen

Bij een aantal woningen zijn vocht problemen vastgesteld. Om problemen in de toekomst te voorkomen, vervangen we de vloer in uw woning en injecteren we de gevel. Tijdens de werkzaamheden krijgt u beschikking over een rustwoning bij u in de buurt. U kunt tijdens de werkzaamheden gebruik maken van uw badkamer, toilet en slaapkamers. De woonkamer wordt leeggehaald door Buwalda Multiservice en uw meubels worden opgeslagen in een container bij u in de straat. Na het verwijderen van de vloer wordt het beton geïnjecteerd, zodat het optrekkende vocht geen kans meer krijgt en de nieuwe balkon niet aan kan tasten.

Vloeren vervangen | Bijmijthus

Planning Kollum


  MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG
Buwalda Multiservice - Leeg halen woning 7.00uur        
Van der Hoek - Uithalen vloer x        
Van der Hoek - Verwijderen keuken   x      
Comfort Company - Injecteren vloerconstructie   x      
Comfort Company - Aanbrengen vloerisolatie     x    
Van der Hoek - Aanbrengen nieuwe vloerhout       x  
Van der Hoek - Aanbrengen nieuw keukenblok         x
Harms - Aanbrengen nieuwe vloerbedekking         v.a. 8.00uur
Buwalda Multiservice - Inrichten van uw woning         v.a. 13.00uur

Het proces 

Uw vloer wordt verwijderd en er wordt een nieuwe vloer voor u gelegd. Bij de stoffeerder “Harms Wonen & Slapen” aan de Voorstraat in Kollum kunt u binnen de geselecteerde vloeren een nieuwe vloer uitzoeken. Kiest u een andere of duurdere vloer, dan zijn de extra kosten voor uw rekening.

Vloeren isoleren

In de kruipruimte onder uw vloer brengen wij vloerisolatie aan d.m.v. parels. Deze parels zorgen dat er geen koude lucht meer vanaf de vloer uw woning in trekt. 

Spouwmuurisolatie vervangen

Vroeger werd er vaak steenwol gebruikt als isolatiemateriaal, maar na verloop van tijd zakt dat naar beneden en verliest het zijn isolatiewaarde. Daarom zijn parels een betere oplossing. Wij zullen de oude steenwol verwijderen en nieuwe parels aanbrengen. U hoeft voor deze werkzaamheden niet thuis te blijven en heeft weinig overlast van deze werkzaamheden. U zult alleen wat zakken met afval en/of het isolatiemateriaal in de straat aantreffen. 

Mogelijkheid persoonlijke begeleiding

We zullen u vragen om keuzes te maken over tegels, keukenkastjes en het werkblad van de keuken. U kunt hier hulp bij krijgen, in de vorm van persoonlijke begeleiding door onze  woonconsulent Jan Bijlsma van MSF. Deze service bieden wij aan om u zoveel mogelijk te ontzorgen en is geheel kosteloos.  U kunt bij de woonconsulent terecht voor het maken van keuzes, stellen van vragen, verplaatsen van meubels, etc. Hij is uw contactpersoon tijdens de werkzaamheden in de woning. Indien u persoonlijke begeleiding wenst, kunt u dit aangeven bij MSF. Wij nemen dan contact met u op en zullen zorgen dat Jan Bijlsma contact met u opneemt. 

Mogelijkheid persoonlijke begeleiding | Bijmijthus

Praktische informatie

Het werkverkeer en parkeerplaatsen 

MSF zal, met instemming van de gemeente, bouw containers plaatsen in de nabije omgeving van de wijk. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunnen de aannemer en zijn medewerkers verschillende parkeerplaatsen in de wijk in gebruik nemen 

Werktijden en vakanties 

MSF start ‘s morgens om 07:30 uur en werkt tot 16:00 uur. Voor de werknemers is roken en muziek in de woningen en op straat niet toegestaan. De werknemers laten uw woning aan het einde van de werkdag of voor het weekend altijd wind- en waterdicht achter en zorgen ervoor dat uw woning zo goed mogelijk tegen inbraak wordt beschermd. 

Legitimatie 

De werknemers van MSF en zijn onderaannemers zijn herkenbaar aan hun werkkleding of aan een badge van het bedrijf. Deze werknemers kunnen zich ook legitimeren. 

Klachten 

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de uitvoering van de werkzaamheden, dan adviseren wij om u dit zo snel mogelijk te bespreken met de contactpersoon Geert Zijlstra, zodat wij in overleg met u naar een geschikte oplossing kunnen zoeken om uw klachten te verhelpen. 

Schademeldingen 

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kan er altijd iets gebeuren waardoor er schade ontstaat. Uiteraard doen wij er alles aan om dit te voorkomen. Als er onverhoopt toch schade ontstaat aan uw eigendommen door toedoen van MSF, kunt u dit melden bij de contactpersoon. De contactpersoon vult dan samen met u een schadeformulier in. MSF probeert de schade altijd zo spoedig mogelijk af te handelen en indien mogelijk ook te herstellen. Mocht dit niet lukken, dan neemt de contactpersoon contact met u op om te kijken naar de mogelijke oplossingen.

Werkvoorbereiding

Vanuit het kantoor van Meesterschilders wordt wekelijks de planning en de status van de lopende projecten doorgenomen. Zo zijn we scherp op een zo goed en efficiënt  mogelijke uitvoering van de werkzaamheden.